Vardag vid havet

Landet som glömde bort våren

Nee men alltså nu är det ändå mars (tekniskt sett några timmar kvar men ändå), årets första vårmånad, och det envisas ändå med att vara kallare nu än det antagligen någonsin varit på Västkusten förut. Det känns för tillfället som att vi bor i landet som glömde bort att det finns en årstid som kallas vår!

Kanske har det med kylan att göra att jag tycker mig vara i nån form av svacka just nu. Jag är tröttare än jag varit på länge och har svårt att motivera mig till någonting alls. Istället letar jag reda på svinbilliga flygbiljetter, kollar kalendern och drömmer oss iväg till sol och värme.

En annan dag delar jag med mig av mina fynd för den som också vill fly kylan, om så bara för en stund.

Tack och god natt! Ses i mars!

 

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *