Maui,  Resa med barn,  Resor

Nakalele Blowhole

Även om vi är hemma nu så har jag en hel del kvar att skriva om från vår resa. Till exempel om Nakalele Blowhole som vi åkte till efter att vi vandrat färdigt vid Ohai Trai.
Vi behövde bara köra en kort bit för att komma till Nakalele Blowhole. Det ligger en bit ner så för att komma närmare började vi klättra neråt.
Där såg stenarna märkliga ut och vi tyckte det kändes som att vi var på en annan planet.
När vi kommit ner tittade vi bakåt och insåg att vi hade tagit oss en bra bit ner.
Men det var det värt. Vi tyckte alla att det var väldigt häftigt när vattnet trycktes upp och sprutade ungefär som en gejser.
Barnen satt länge och tittade och kom självklart på en lek, som överallt annars också.
Det var fint att det bildades en regnbåge lite titt som tätt.
Omgivningarna här var också storslagna.
I en klippa har det bildats ett hjärta.
När vi kände oss klara började vi klättra uppåt igen. Eftersom vi inte hade räknat med att det skulle vara så pass lång bit att klättra ner hade vi lämnat vattenflaskorna i bilen. Vilket misstag. Det här var nämligen en extremt varm dag och klättringen uppåt tog sin lilla tid med två mini människor. De klarade det dock rätt bra. Jag däremot blev så varm, törstig och snurrig att jag behövde lägga mig ner för att inte må illa.
Väl uppe passade vi på att köpa kokosnötter.
Vi kom fram till att vi gillar kokosen bättre än själva kokosvattnet.
Efter detta åkte vi vidare till Lahaina för att svalka oss med bad vid en strand. Vi stannade kvar i Lahaina till kvällen och gick på Hulahula show.
Jag är så glad att vi bestämde oss för att åka runt West Maui Mountains. Helt klart värt det trots smala små vägar med stupade kanter. Älskar verkligen att upptäcka nya platser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.