Maui,  Resa med barn,  Resor

Våra sista dagar på Maui

Sista dagarna på en resa är alltid speciella tycker jag. Det är som att allt blir ett ändå långt avsked och jag blir alltid väldigt sentimental och längtar tillbaka redan innan vi åkt därifrån. Våra sista dagar på Maui passade vi på att göra det vi tyckte om lite extra, en sista gång. Barnens favorit matställe var tex Panda Express. Sista gången vi åt där provade vi den stora läsken som räckte gott och väl till hela familjen.

Vi strosade runt lite i köpcentrumet och baren tog en sista runda i den populära spelhallen där de kunde hämta ut ungefär en miljon småleksaker som pris för intjänade vinster sen när de varit där förut.

Vi tog en sista heldag på stranden och hela familjen vilade i solen. Ingen jätte vanlig syn.

Är det nåt vi ätit mycket av på resan så är det donuts! Vi gillade Krispy Kreme allra bäst men en dag bestämde vi oss för att prova ett nytt ställe som verkade väldigt populärt. Så populärt att det var slutsålt första gången vi kom dit. Vi fick snällt vänta till nästa dag och ringa och förbeställa.

Munkarna på Donut Dynamite var otroligt fina att se på! Dock vann de inte över Krispy Kreme när man väl satte tänderna i dem.

Vi tog med oss våra munkar till Baby beach och spenderade resten av dagen där.

Det här var en så ljuvlig stund som jag kommer hålla fast i minnet för alltid. Levi satte sig nära, nära mig och vi pratade om framtiden och allt möjligt fint.

Sen var det till slut dags att säga Hej då även till Baby Beach.

Så sorgligt i hjärtat.

Nästa dag började vi vår långa resa hemåt, men mer om det en annan dag.

One Comment

  • SaraH

    Ja dessa farväl… och särskilt resor man levt med så länge, drömt, planerat, längtat, upplevt… det blir som en hel epok som går i graven. Som väl är lever minnena kvar for ever <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.