Danmark,  Resa med barn,  Resor

Att sova i en trädkoja

Här är det! Det roligaste Air Bnb boendet vi bott på hittills. En trädkoja!

Barnen var så klart otroligt peppade på att få sova i en koja. Detta resulterade i att vi åkte dit ganska tidigt på dagen och sen hängde kvar i kojan på eftermiddagen.

Så rolig idé att bygga små stugor uppe bland träden! Det fanns tre kojor här, vi sov i den största som hade plats för fyra personer.

När vi undersökt allting noga packade vi upp lite mackor och frukt till kvällsmat.

Det var sen aningen svårt för barnen att somna. Dels på grund av att vi hade ett stort takfönster i vår koja som gjorde det extra ljust och fint där inne. Men också på grund av alla spindlar som också gärna ville sova i våran koja. Smällar man får ta när man väljer att bo uppe i träden tänker jag.

Till slut somnade vi i alla fall och nästa morgon vaknade vi och kunde titta ut över en solig äng.

Efter en stund kom värden upp med en picknick korg full med frukost. Pannkakor, honung, sirap, russin, flingor, te och annat gott. Detta var så klart hur mysigt som helst!

Efter frukosten gjorde vi oss iordning för dagen. Vilma tvättade sig noga vid den roliga ”vattenkranen”.

Borstade tänderna så klart.

När vi var klara vid kojan packade vi in oss i bilen igen och åkte vidare upp till Köpenhamn. Där stannade vi till vid Nyhavn. Åt lunch, åkte sightseeing båt och avslutade resan med smaskiga churros!

Vi körde sen mot Sverige och var hemma på några få korta timmar. Jag är så glad att vi har så pass nära till Danmark. Det blev en väldigt mysig liten resa som Vilma pratar om som ”Det där landet vi åkte bil till”.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.