Planer

Mål för 2019

Jag tycker det låter så fint och bra att sätta upp mål för det nya året. Saker som man medvetet bestämmer sig för att jobba för och mot. På en promenad här om dagen funderade jag därför på vad jag skulle vilja sätta som mål för mitt 2019. Det resulterade i detta:

 

Äta bättre och motionera mer.

– Hela den här familjen behöver mer grönsaker! Vi behöver mindre bröd och pasta och mer nyttigheter. Vi behöver mindre socker och skräp. Min kropp är också i desperat behov av mer motion och träning för att stärka upp min rygg. Så, bättring på det för att hela kroppen ska må bättre!

 

Ta vara på varje dag.

– Jag är ibland lite för bra på att drömma iväg och önska mig bort till någon annan stans. Det här året vill jag bli bättre på att ta vara på varje dag här hemma i vardagen. Njuta av alla små guldstunder och se allt det positiva runt omkring mig.

 

Ägna mer tid åt varandra och mindre tid åt skärmar. 

– Jag vill hitta stunder där hela familjen är tillsammans utan att skärmarna är med. Spela spel, läsa böcker, äta kvällsmat länge med tända ljus, gå på utflykt, ligga i soffan och prata om allt och inget. Ja, mer sånt!

 

Hitta ett sätt att kunna jobba online.

– Detta är min ständiga strävan. Jag vet inte hur jag ska göra eller vilken väg jag ska gå men på nåt sätt ska jag lyckas!

 

Utlandsvistelse/Långresa.

– Jag har så mycket drömmar och tankar kring detta att det helt snurrar runt i huvudet. Costa Rica, Mexico, Sri Lanka, och Filipinerna är kanske huvudkandidater. Men sen längtar jag så vansinnigt mycket tillbaka till Maui just nu så hjärtat liksom värker. Om vi bara kunde hitta ett sätt att komma billigare undan på Maui hade jag inte tvekat en sekund att åka tillbaka dit och gärna stanna längre den här gången.

 

Ja det får nog räcka så. Nyårsafton imorgon hörrni! Gott Nytt År!

2 Comments

 • Mimmi

  Hade missat det här inlägget. Skulle kunna vara jag som hade skrivit ? Funderar också ofta över just möjligheten att jobba digitalt, för att inte vara bunden av fysisk plats. Har du några idéer vad du skulle kunna jobba med online? Än så länge har jag inte klurat ut något som är givande, som jag kan och som jag skulle tjäna tillräckligt på. Väntar på min million dollar idea ?

  • anna.svalander@gmail.com

   Va roligt att vi tänker så lika ? Nej alltså det är verkligen svårt att veta vad man ska satsa på! Jag kan inte tänka mig att jobba med försäljning eller mötesbokning tex. Tyvärr. För det verkar det finnas jobb som i överflöd.
   Jag ska läsa en engelskakurs nu i vår med inriktning på översättning. Jag gillar verkligen engelska och skulle gärna jobba med översättning på något vis ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.