Tips

Restips – London!

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

 

Ne vet ni va, nu tycker jag att det är dags för lite fler restips på den här bloggen!

Vad sägs om att möta våren i London för endast 1643kr/pers?!
Strosa genom Hyde Park, ta en promenad längs med Themsen, äta lunch på en mysig pub i Notting Hill och förhoppningsvis känna vårsolens strålar värma upp hela dig. Låter det bra? Då tycker jag du ska kolla in den här resan jag har satt ihop till dig.

London i mars

Skyscanner har jag hittat otroligt billiga flygbiljetter till London i mars för endast 268kr/person.  Just den här resan går mellan 2-5 mars och ger dig alltså tre nätter i London på ett fyrstjärnigt hotell med bra läge.

Hotellet som jag hittat heter The Westbridge Hotel och har fått bra betyg för bland annat sitt läge och sina bekväma sängar och ser fantastiskt fint ut! Jag rekommenderar starkt att du tittar in här och klickar dig vidare för att se fler bilder från det här fina hotellet och bokar ett rum innan någon annan kniper det sista! Rummen är väl utrustade med det mesta man kan tänkas vilja ha inklusive gratis Wifi och Smart Tv. Från hotellet når du en tunnelbanestation inom en fem minuters promenad och är snart inne mitt i centrala London.
Priset för tre nätter på The Westbridge Hotel mellan 2-5 mars ligger på 2750kr. Alltså bara 1375kr/person om ni är två stycken som reser tillsammans.

Ännu billigare?

Vill man däremot ha en ännu mer budgetvänlig resa kan man istället välja det här hotellet, Canary HeightsEtt trestjärnigt hotell där du givetvis har eget rum men delar badrum med anda gäster. Canary Heights ligger i samma område som The Westbridge Hotel och har alltså även det mycket bra läge. Väljer man det här alternativet istället landar denna resa med flyg tur/retur samt tre nätter på hotell på endast 1026kr/pers om ni är två stycken som reser tillsammans.

 

Klick här för att komma till flygbiljetterna.

Klick här för att komma till The Westbridge Hotel.

Klicka här för att komma till Canary Heights.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.