Resor,  San Fransisco

Första dagen i San Fransisco

Nästa morgon gick vi upp ganska tidigt för att hinna med tåget in till San Francisco. Väl där tog vi en taxi till lägenheten vi hade hyrt, installerade oss lite och gick sen ut i storstaden.
Vi gick hårt ut på turistandet och hoppade på en fullproppad spårvagn på en gång.
Vi åkte ner till Fisherman’s Wharf för att äta lunch och strosa runt.
Jag började genast bocka av saker på min ”att äta” lista. Här med en Tuna melt sandwich.
När vi ätit färdigt gick vi ner till vattnet och spanade in den här skönheten. Kändes märkligt att faktiskt stå och kika ut på Alcatraz och samtidigt skymta Golden Gate bron lite längre bort.
Vi fortsatte turistandet ute på Pier 39 med att titta på sjölejonen.
Efter en stund promenerade vi vidare, backe upp och backe ner…
Tills vi kom till Little Italy där Anna skulle tatuera sig. Charlotte och jag satte oss på uteserveringen på ett café och beställde lite godsaker och jag bockade av ytterligare två saker på listan.
Cheesecake och cannoli. Den senare kanske inte så Amerikanskt men ända sen jag började titta på Cake Boss har jag varit sugen på att prova en cannoli.
När vi fikat färdigt satte vi oss på en bänk i en park och njöt av solen, pratade och tittade på folket medan vi väntade på att Anna skulle bli färdig. På hemvägen, när vi var alla tillsammans igen, gick vi in och åt på en italiensk restaurang och sedan vidare hem till lägenheten där vi tog en tidig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.