Resor,  San Fransisco

Den stora shoppingdagen!

Nästa dag hade vi planerat in shopping för hela slanten. Innan butikerna öppnade gick vi till Lori’s Diner som låg lite längre ner på våran gata för att ladda upp med riktig Amerikans pannkaksfrukost.
Lori’s är ett ställe med väldigt utpräglad och aningen uppstylad 50-tals stil.
Vi satte oss i vårt bås och jag beställde det klassiska med pannkakor, ägg, bacon och korv. Alltså, frukost är verkligen min grej! Med hinkvis av lönnsirap på pannkakorna smaskade jag i mig allt på tallriken medan mina medresenärer åt upp ungefär hälften av sina portioner.
När vi var mätta och belåtna gick vi ut bland höghusen och letade oss fram till lite olika butiker. Förmiddagen spenderade vi på Westfield shopping centre som till vår besvikelse hade mer exklusiva butiker att erbjuda än vad vi hade tänkt oss. När vi väl tog oss ut därifrån hittade vi dock vad vi hade letat efter och shoppade på tills fötterna och händerna (tungt att bära på massa påsar) sa ifrån.
Nånstans däremellan pausade vi med fika på Cheesecake Factory. Och ja, va kan man säga förutom…Hjälp va gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.